søndag 5. juni 2011

Stenersen, Hansen, Olsen & Johannesen BAND


Vi er utrolig stolte over å presentere dette bandet på Norsk Ukulelefestival. Selv om bandet har sin første konsert på festivalen, er de slett ikke nybegynnere. Dette er musikere med lang erfaring, som vi gleder oss til høre. FÅ MED DEG DENNE KONSERTEN!

Litt om bandet:
Rolf Olsen – ukulele / sang
Nina Rambo Johannesen – fiolin
Hans Magne Enge Hansen – tuba
Knut Georg Stenersen – trommer

”Stenersen, Hansen, Olsen og Johannesen Band” spiller en blanding av swing, bluegrass, jazz, rock og viser. Bandet er nytt og spiller offentlig for første gang under Norsk Ukuelefestival.

Rolf Olsen har en lang karriere innen sang og musikk bak seg. Han har spilt gitar, bass og tuba i en rekke orkestre og ensembler. Startet med ukulele for snart 3 år siden og er med i Vestfold ukuleleklubb og Østre Vestrum ukulelelag.

Nina Rambo Johannesen har lang erfaring som orkestermusiker og solist innen en rekke sjangre. Hun er også kunstnerisk leder og dirigent for ”Damekoret Torsketruten”.

Hans Magne Enge Hansen har spilt tuba i Røshnes Jazz Band siden 1980. Han spiller også tuba i det funkbaserte bandet " Groove City".

Knut Georg Stenersen har spilt trommer i Røshnes Jazz Band siden 1979. Han har spesialisert seg på New Orleans-stilen med tradisjonelt trommeoppsett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar