lørdag 9. april 2011

Kommer: Some Waits Band


Vi er stolte av å presentere SOME WAITS BAND på Norsk Ukulelefestival! 

Om seg selv sier de: Some Waits Band er et skramleorkester i konseptformat. I tillegg til våre egne tolkninger av Tom Waits spiller vi det som til enhver tid passer oss. Medlemmene skifter med årstidene, så personene på bildet er kanskje ikke de samme du får høre. Advarsel: Hvis du er hard-core Tom Waits fan. hold deg unna! Uansett: Etter en drøy halvtime har du sikkert fått nok, og forstår hvorfor billetten var så billig.

Vi kunne ikke sagt det bedre selv! Det eneste vi har å tilføye, er at dette bandet virker som en suksess, på samme nivå som The Jumping Fleas. Altså enda en god grunn til IKKE  å gå glipp av Norsk Ukulelefestival!

Medvirkende i Some Waits Band (mer eller mindre): Martin T.B. Thomas (diverse perk.), Marcus Roos (bass / ukulele), Marianne Netland (ukulele/vokal), Rolf-Audun "Gaffa" Breiveik (skrål / vokal), Petter Nordahl (trekkspell / trerader), Tor Otto "tot" Tollefsen (ukulele / munnspill / slaid) og Hanna H. Bjørgås (fele). Hanna var ikke tilstede da bildet ble tatt. 

1 kommentar: